Sanibroyeuronderdelen snelle levering door geheel Europa - info@broyeuronderdelen.nl

Een extra toilet installeren

Een extra toilet installeren

Een extra toilet installeren

Een extra toilet installeren

Of je nou een toilet wilt plaatsen op zolder…
In de bijkeuken…
In de kelder…
Of in je Mancave…

Met een SaniBroyeur plaats je een toilet achter elke deur!

 

Maar wat is een Sanibroyeur?

Een Sanibroyeur is de perfecte oplossing wanneer een normale afvoerleiding van 110mm diameter niet mogelijk is. Dankzij een Sanibroyeur creëer je makkelijk extra ruimtes of plaats je eenvoudig een extra toilet waar jij dat maar wil. 

sanibroyeur fecalienvermaler broyeur pomp

Een Sanibroyeur is een pomp met een hoog-kwalitatief messensysteem dat fecaliën en toiletpapier tot zeer kleine deeltjes versnijdt. Vervolgens wordt alles via een dunne afvoerbuis van slechts 22 tot  32mm weggepompt. Je kan een Sanibroyeur fecaliënvermaler apart plaatsen achter je wc of er zijn ook wc’s waarin de Sanibroyeur al is geïntegreerd. Dit noemen we de Sanicompact.

Sanicompact de oplossing

sanibroyeur sanicompact toilet fecalienvermaler broyeur pomp

Het Sanicompact gamma van SFA heeft vele voordelen. Naast de aanzienlijke ruimtebesparing zijn deze toiletten zeer eenvoudig te installeren zonder dat er veel werk aan te pas moet komen. Het wordt dus mogelijk om elke ruimte in uw woning eenvoudig om te vormen. Dankzij de stille en discrete werking, de kleine afvoerdiameter van slechts 32 mm en de diepte van 43 cm kunnen ze overal worden geplaatst: zelfs een oude bezemkast kan dienen.

De keramieken Sanicompact  toiletten met een geïntegreerde broyeur zijn producten met een eigentijds design. De toestellen worden rechtstreeks op de watertoevoer aangesloten, een waterreservoir is dus niet nodig. Verschillende modellen zijn bovendien uitgerust met een extra aansluiting voor een wastafel om zo een complete sanitaire ruimte te creëren.

De Sanicompact reeks bespaart ook op uw waterfactuur. Ze zijn is uitgerust met een innovatief "ECO+" spoelsysteem. Dit systeem voorziet een dubbele spoelfunctie met een waterverbruik van slechts 1,8 of 3liter water per spoelbeurt.

Dankzij een Sanibroyeur toilet creëer je makkelijk extra ruimtes of plaats je eenvoudig een extra wc. Je kan eveneens een toilet of een complete badkamer installeren op een plek lager dan de riolering.

 

Sanibroyeur, overal op je gemak.

Met een makkelijk te installeren toilet van Sanibroyeur ben je overal op je gemak.

Van helemaal boven onder het dak… tot een extra toiletruimte op de benedenverdieping … tot een leuke hobbyruimte in de kelder.

Tip: installeer eenvoudig een toilet en douche op de benedenverdieping. Ideaal als je een dagje ouder wordt en niet gemakkelijk meer de trap op en af kan.

sanibroyeur fecalienvermaler broyeur toilet kelder

WhatsApp Chat WhatsApp Chat