Sanibroyeuronderdelen snelle levering door geheel Europa - info@broyeuronderdelen.nl

Foute pompen installeren: een voorbeeld uit de praktijk

Foute pompen installeren: een voorbeeld uit de praktijk

Foute pompen installeren: een voorbeeld uit de praktijk

Het gebeurt helaas nog steeds dat voorschrijvers of installateurs voor onze pompen kiezen, zonder zich goed te informeren. Dan loopt het weleens mis. Zoals bij een van onze eindklanten in Nederland. Ontdek wat er juist gebeurde en hoe wij het oplosten.

Plaatsing van twee foute opvoerinstallaties 

De eindklant belde ons op om te melden dat er iets niet klopte met de twee opvoerinstallaties die werden geplaatst door de aannemer waarop hij beroep had gedaan. De twee Sanicubic 2 GR pompen die werden geplaatst liepen heel traag vol waardoor het water niet snel genoeg afgevoerd werd.

De aannemer had zich dus niet goed laten adviseren door de verdeler in kwestie, met een aantal foute keuzes tot gevolg.

De oplossing: onze Sanicom 2 en Sanicubic Classic

 

  

Een van onze servicepartners ging langs bij de klant en stelde vast dat de twee pompen te groot waren. In samenspraak met de klant beslisten we om de pompen te vervangen.

De ideale opvoerinstallaties bleken de Sanicom 2 en Sanicubic Classic te zijn. De eerste voor de afvoer van grijs water, de tweede voor zwart water. Deze pompen waren veel beter afgestemd op de grootte en kracht die nodig was om het water af te voeren. Zo zie je maar: size does matter. Groter is niet altijd beter.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat