• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sanibroyeur Sanicompact onderdelen

Sanibroyeur Sanicompact onderdelen

Op zoek naar Sanibroyeur Sanicompact onderdelen.

Klik op het bovenstaande model dat u heeft en zie alle onderdelen die wij uit voorraad kunnen leveren. Kunt u uw defect onderdeel niet vinden of wenst u advies stuur een foto van uw defecte onderdeel naar [email protected]
Wij zullen u informeren en of een bestellink toesturen.

 

Vervang gebruikte of beschadigde onderdelen van uw SFA-producten eenvoudig door uw reserveonderdelen bij ons aan te schaffen.

Ruilen en of retour zenden van onderdelen is alleen mogelijk als de seal niet verbroken is.

Heeft u twijfels of u het juiste artikel besteld, stuur dan een mail naar [email protected]
Stuur een foto mee van uw sanibroyeur unit en het defecte onderdeel.

Alle onderdelen verzenden wij via Post.nl aangetekend en verzekerd.
op werkdagen besteld dan verzenden wij dezelfde dag uw bestelling toe.

Sanibroyeur Teile bestellen Nachricht uns über die Mail [email protected]
Sanibroyeur Parts Ordering message us via the mail [email protected]
Sanibroyeur pièces de commande nous message via le mail [email protected]
Sanibroyeur dele bestilling besked os via mail [email protected]
SANIBROYEUR parti ordine messaggio noi via il posta [email protected]

Over de Sanicompact

De naam Sanicompact zegt het al, dit is het kleinste model toilet van de lijn waardoor deze bijna in iedere ruimte te plaatsen is. Het kleinste formaat toilet is 43 cm. Dit toilet voert de ontlasting af via een buis van 32 mm en heeft een capaciteit van 100 L per minuut. Daarnaast heeft de Sanicompact als voordeel dat deze erg zuinig is. Deze toiletten hebben bovendien een geïntrigeerde vermaler.

De Sanicompact lijn bestaat uit de Sanicompact C43 die zijn naam aandoet door de diepte van slecht 43 cm, de Sanicompact PRO, deze heeft een opvoercapaciteit van 3 meter horizontaal en 30 meter verticaal, daarnaast heeft deze ook een extra aansluiting waarop u een ander apparaat kunt aansluiten. Een ander product uit deze serie is de Sanicompact Elite, deze heeft één van de grootste toiletzettingen. De Elite behoord tot de premium versie heeft een afvoerdiameter van 32 mm en een afvoercapaciteit van 100 L per minuut en 3 meter verticaal en 30 meter horizontaal.

Sanicompact Comfort


De Sanicompact Comfort is een modern design en past in iedere moderne badkamer of toiletruimte. Dit toilet is zeer geluidsarm met slechts 51 dba. Het frame van dit toilet is in hoogte verstelbaar.

Sanicompact Luxe


De sanicompact luxe installeer je overal waar je maar wilt. Dit designtoilet kan geplaatst worden indien elektra, watertoevoer en afvoerleiding van 32 mm aanwezig zijn. Dit toilet heeft eveneens een afvoercapaciteit van 3 meter verticaal en 30 meter horizontaal en is geluidsarm  dankzij de speciale Silence technologie die zorgt voor een geluidreductie slechts 51 db (A).

 

Onderdelen bestellen

Via onze website bieden wij u diverse onderdelen aan voor de verschillende type broyeurs. Ons assortiment onderdelen bestaat uit:

  • Motoren voor broyeur
  • Printplaten
  • Zittingen
  • Terugslagklep

 

Sanicompact pro

 

Lees meer