• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sanibroyeur units onderdelen

Sanibroyeur units onderdelen

Op zoek naar Sanibroyeur-onderdelen.

Klik op het bovenstaande model dat u heeft en zie alle onderdelen die wij uit voorraad kunnen leveren.
Kunt u uw defect onderdeel niet vinden of wenst u advies stuur een foto van uw defecte onderdeel naar Fotocontro[email protected]
Wij zullen u informeren en of een bestellink toesturen.

 

Vervang gebruikte of beschadigde onderdelen van uw SFA-producten eenvoudig door uw reserveonderdelen bij ons aan te schaffen.

Ruilen en of retour zenden van onderdelen is alleen mogelijk als de seal niet verbroken is.

Heeft u twijfels of u het juiste artikel besteld, stuur dan een mail naar [email protected]
Stuur een foto mee van uw sanibroyeur unit en het defecte onderdeel.

Alle onderdelen verzenden wij via Post.nl aangetekend en verzekerd.
op werkdagen besteld dan verzenden wij dezelfde dag uw bestelling toe.

 

Sanibroyeur Teile bestellen Nachricht uns über die Mail [email protected]
Sanibroyeur Parts Ordering message us via the mail [email protected]
Sanibroyeur pièces de commande nous message via le mail [email protected]
Sanibroyeur dele bestilling besked os via mail [email protected]
SANIBROYEUR parti ordine messaggio noi via il posta [email protected]

 

Sanibroyeur unit onderdelen

Een Sanibroyeur unit is direct achter een toiletpot te plaatsen. De units zijn in diverse types verkrijgbaar en hieronder geven wij een kleine uitleg tussen deze verschillende types. Voor alle onderstaande types kunnen wij losse onderdelen leveren. Bent u niet zeker welk onderdeel u dient te bestellen? Stuur een e-mail naar [email protected] en wij geven u de juiste bestellink.

Sanibroyeur X2 up

Deze unit kan strak achter een toilet worden weggewerkt. De diepte is slechts 200 mm. Deze units heeft slecht een geluidsniveau van 46 db (a). Deze unit heeft 1 aansluiting en kan hierdoor het water van 1 toilet afpompen.

Sanibroyeur X2

Sanibroyeur Saniaccess 1

De Saniaccess 1 is de ideale unit om achter een toilet te plaatsen in kantoor, hotel of huis waar de ruimte beperkt is. Er kan één toilet op worden aangesloten. Door de extra speciale ingang kunt u direct bij de korf komen om een eventueel probleem te verhelpen. Deze unit kan aangesloten worden op afvoerbuizen van 22, 28 of 32 mm.

Saniaccess 1


Sanibroyeur Saniaccess 2

De Saniaccess 2 heeft twee aansluitmogelijkheden. Hierdoor kan je er een toilet en wastafel tegelijk op aansluiten. Deze unit kan de ontlasting afvoeren via een 22, 28 of 32 mm afvoerbuis. De Saniaccess 2 heeft een laag geluidsniveau van 46 DB (a) en een afvoercapaciteit van 80 liter per minuut.

Saniaccess 2

Sanibroyeur Saniaccess 3

Met de Saniaccess 3 heeft 4 inlaten waardoor deze geschikt is voor gelijktijdige installatie van bijvoorbeeld WC, douche, wasmachine of wastafel. De Saniaccess 3 heeft een laag geluidsniveau van 46 db (a). De afvoercapaciteit is 80 liter per minuut. Daarnaast heeft deze unit een actieve koolstoffilter die zorgt voor neutralisatie van geuren. Aansluiten kan weer op een afvoerbuis met een diamater van 22, 28 of 32 mm.

Saniaccess 3

Saniplus onderdelen

De Saniplus heeft een afvoercapaciteit van 90 liter per minuut. De saniplus kan afvalwater wegpompen tot 5 meter verticaal en 100 meter horizontaal. Deze unit is ideaal toepasbaar bij verbouwingen en heeft de mogelijkheid om meerdere wasbakken, douche, wasmachine of wc te installeren. Wij leveren alle onderdelen voor de saniplus.

Saniplus onderdelen

Sanibest onderdelen

De Sanibest is een unit die geplaatst kan worden in grote ruimtes zoals openbare toiletten, campings of logeerfaciliteiten. De unit beschikt over 4 inlaten, daarnaast heeft de Sanibest de mogelijkheid om water met hogere tempraturen te verwerken. Op deze unit kan een wastafel, douche, toilet en wastafel worden aangesloten.

Sanibest onderdelen

Sanicombi onderdelen

De sanicombi is een toilet en inbouwelement in één.  De fecaliënvermaler heeft een opvoerhoogte van 5 meter verticaal en een afvoercapaciteit van 100 meter. Het reservoir is dusdanig geïsoleerd voor condens en geluidsarme werking.  Ook over de vervanging van onderdelen is bij dit model nagedacht. Het frame is gedeeltelijk demontabel zodat er eenvoudig vervangingswerkzaamheden verricht kunnen worden. Het reservoir is waterbesparend zodat u nooit teveel water verbruikt.

Saniwall UP onderdelen

De Saniwall UP is een prachtig product van Sanibroyeur. Dit artikel is een vermaler en inbouwelement in één. Het inbouwelement is van Grohe. Het inbouwelement heeft aan de voorkant een glazen voorpaneel met een prachtige design uitstraling. Het inbouwelement heeft een breedte van ongeveer 500 millimeter en een reservoir met dubbele spoeltechniek. Het spoelsysteem is waterbesparend en is stil en onderhoudsvriendelijk.  De bovenkant van het designelement is afneembaar waardoor er gemakkelijk reparaties of onderhoudsklussen kunnen worden verricht.

Sani Wall

Lees meer